:: New Adreess Aria-Patogh.Com & 4.AriaPatogh.Net ::: تالار گفتمان

AriaPatogh.Us ::. :: نمايش موضوعات - دختر زیبا در مهمانی و روش های بازاریابی

دختر زیبا در مهمانی و روش های بازاریابی

ارسال موضوع جديد  پاسخ به اين موضوع    

AriaPatogh.Us ::. صفحه اول انجمن -> انجمن پسران

نمايش موضوع قبلي :: نمايش موضوع بعدي  
نويسنده پيغام

Farshid-kobe
کاربر جدید
کاربر جدید

وضعيت: آفلاين
30 بهمن ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 98
امتياز: 9475
تشکر کرده: 85
تشکر شده 19 بار در 14 پست

محل سكونت: Iran-Terhan_ariashahr

ارسالارسال شده در: يكشنبه، 2 اسفند ماه ، 1388 16:05:21    موضوع مطلب: دختر زیبا در مهمانی و روش های بازاریابی پاسخ همراه با اعلان

شما در یک مهمانی ، یک دختر بسیار زیبا رو می بینین و ازش خوشتون میاد ، بلافاصله میرین پیشش و می گین : "من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن" ، به این میگن بازاریابی مستقیم

* شما در یک مهمانی به همراه دوستانتون ، یک دختر بسیار زیبا رو می بینین و ازش خوشتون میاد ، بلافاصله یکی از دوستاتون میره پیش دختره ،به شما اشاره می کنه و می گه : " اون پسر ثروتمندیه ، باهاش ازدواج کن" ، به این می گن تبلیغات

* شما در یک مهمانی ، یک دختر بسیار زیبا رو می بینین و ازش خوشتون میاد ، بلافاصله میرین پیشش و شماره تلفنش رو می گیرین ، فردا باهاش تماس می گیرین و می گین : "من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن" ، به این میگن بازاریابی تلفنی

* شما در یک مهمانی ، یک دختر بسیار زیبا رو می بینین و ازش خوشتون میاد ، بلافاصله کراواتتون رو مرتب می کنین و میرین پیشش ، اون رو به یک نوشیدنی دعوت می کنیین ، وقتی کیفش می افته براش از روی زمین بلند می کنین ، در آخر هم براش درب ماشین رو باز می کنین و اون رو به یک سواری کوتاه دعوت می کنین و میگین : " در هر حال ،من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج می کنی؟" ، به این میگن روابط عمومی

*شما در یک مهمانی ، یک دختر بسیار زیبا رو می بینین که داره به سمت شما میاد و میگه : "شما پسر ثروتمندی هستی ، با من ازدواج می کنی؟" ، به این می گن شناسایی علامت تجاری شما توسط مشتری

* شما در یک مهمانی ، یک دختر بسیار زیبا رو می بینین و ازش خوشتون میاد ، بلافاصله میرین پیشش و می گین : "من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن" ، بلافاصله اون هم یک سیلی جانانه نثار شما می کنه ، به این میگن پس زدگی توسط مشتری

* شما در یک مهمانی ، یک دختر بسیار زیبا رو می بینین و ازش خوشتون میاد ، بلافاصله میرین پیشش و می گین : "من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن" و اون بلافاصله شما رو به همسرش معرفی می کنه ، به این می گن شکاف بین عرضه و تقاضا

* شما در یک مهمانی ، یک دختر بسیار زیبا رو می بینین و ازش خوشتون میاد ، ولی قبل از این که حرفی بزنین ، شخص دیگه ای پیدا می شه و به دختره میگه : "من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن" به این میگن از بین رفتن سهم توسط رقبا

* شما در یک مهمانی ، یک دختر بسیار زیبا رو می بینین و ازش خوشتون میاد ، ولی قبل از این که بگین : "من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن" ، همسرتون پیداش میشه ، به این میگن منع ورود به بازار

* شما در يک مهماني ، يک دخترِ بسيار زيبا رو می بينيد و ازش خوش تون مي آد. سعي مي کنيد به ش کم محلي کنيد تا از شما خوش اش بياد، اون هم فمينيست از آب در مي آد و برايِ در اومدنِ چشِ شما دستِ دوست تون رو مي گيره و با هم مي رن سان فرانسيسکو. به اين مي گن اشتباهِ استراتژيک در بازاريابي.

* شما در يک مهماني ، يک دخترِ بسيار زيبا رو می بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مؤدبانه يه يه شاخه گلِ سرخ به ش مي ديد و مي گيد: «من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن»، اما اون گل رو توي سرتون مي زنه، چون شديداً استقلاليه. به اين مي گن اشتباهِ تاکتيکي در بازاريابي.

* شما در يک مهماني ، يک دخترِ بسيار زيبا رو می بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مي گيد: «من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن»؛همون لحظه یه دختر دیگه که قبلا با همین کلمات گولش زده بودید سروکلش پیدا می شه و رسواتون میکنه
به این میگن تاثیرسوء سابقه در بازار.

*شما در يک مهماني ، يک دخترِ بسيار زيبا رو می بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مي گيد: «من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن»؛همون لحظه پاتون میره روی پوست موز و جلوی طرف ولو می شید به این میگن ضایع شدگی مفرط یا فقدان ثبات در بازار.

*شما در يک مهماني ، يک دخترِ بسيار زيبا رو می بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و می خواهید بگید: «من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن»؛ که یک هو یک دختر زیباتر از اون رو پشت سرش می بینید فورا مسیر رو عوض می کنید و به سمت دختر جدید می رید.
به این میگن چشم چرانی، نه ببخشید تحلیل لحظه به لحظه بازار.

* شما در يک مهماني ، يک دخترِ بسيار زيبا رو می بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مي گيد: «من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن»؛ اونهم با شعف خاصی برمی گرده و لبخند می زنه ، شما که بادیدن چهره 60 ساله اون به اشتباه خودتون پی بردید سرخ و سفید شده و مجبورید برای رهایی آسمون ریسمون ببافیدبه این میگن بدبیاری یا خطای بازار

* شما در يک مهماني ، يک دخترِ بسيار زيبا رو می بينيد و ازش خوش تون مي آد. به جايِ اين که جلو بريد و بگيد: «من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن»؛ به مادرتون مي گيد که با مادرش تماس بگيره و قرار خواستگاري رو بذاره. به اين مي گن بازاريابي سنتي.

* شما در يک مهماني ، يک دخترِ بسيار زيبا رو می بينيد و ازش خوش تون مي آد. جلو مي ريد و مي گيد: «من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن»؛ اون هم با دوست اش صحبت مي کنه و در موردِ شما توضيح مي ده و شما با هردوي اونا ازدواج مي کنيد. به اين مي گن بازاريابي دهان به دهان!

* شما در يک مهماني ، دخترِهای بسيار زيبایِ فراوانی رو می بينيد و ازشون خوش تون مي آد. سرگردان می شید که جلو کدوم بريد و بگيد: «من پسر ثروتمندی هستم ، با من ازدواج کن بعد ما می تونیم با هم بیش از دوبچه داشته باشیم»؛ به این میگن فقدان استراتژی در بازار

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي شناسه Yahoo
کاربرانی که برای این ارسال از Farshid-kobe تشکر کرده اند animasola, saadi

animasola
کاربر جدید
کاربر جدید

29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 202
امتياز: 16350
تشکر کرده: 33
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1389 17:42:17    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

mamnoon bahal bood

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

animasola
کاربر جدید
کاربر جدید

29 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 202
امتياز: 16350
تشکر کرده: 33
تشکر شده 1 بار در 1 پست

محل سكونت: تهران

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1389 17:42:56    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

kheilia az in kara mikonan yekish man . man kheili az in kara mikonam Laughing albate na ziad

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب شناسه Yahoo

shsport2005
یه روز نباشه جاش خالیه
یه روز نباشه جاش خالیه

14 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 771
امتياز: 80035
تشکر کرده: 1
تشکر شده 113 بار در 82 پست

ارسالارسال شده در: چهارشنبه، 1 ارديبهشت ماه ، 1389 19:03:42    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Surprised

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي

saadi
کاربر جدید
کاربر جدید

30 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 22
امتياز: 1760
تشکر کرده: 5
تشکر شده 0 بار در 0 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1389 18:34:44    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

جالب بود... مخسی

بازگشت به بالا

nilofar-patogh
مدیر سایت
مدیر سایت

26 فروردين ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 920
امتياز: 149689
تشکر کرده: 17
تشکر شده 42 بار در 30 پست

محل سكونت: aria patogh

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1389 21:05:15    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Twisted Evil Idea

بازگشت به بالا

رويت مشخصات كاربر ارسال پيغام شخصي بازديد از سايت ارسال كننده مطلب

ghazale3
کاربر حرفه ای سایت
کاربر حرفه ای سایت

15 ارديبهشت ماه ، 1389
تعداد ارسالها: 4354
امتياز: 394575
تشکر کرده: 62
تشکر شده 174 بار در 117 پست

محل سكونت: austria

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1389 21:10:46    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy
.
.
.
emza nemidam:D

بازگشت به بالا

shsport2005
یه روز نباشه جاش خالیه
یه روز نباشه جاش خالیه

14 دي ماه ، 1388
تعداد ارسالها: 771
امتياز: 80035
تشکر کرده: 1
تشکر شده 113 بار در 82 پست

ارسالارسال شده در: پنجشنبه، 30 ارديبهشت ماه ، 1389 21:39:47    موضوع مطلب: پاسخ همراه با اعلان

Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised Surprised

بازگشت به بالا

تمامي مطالب ارسال شده:   
ارسال موضوع جديد   پاسخ به اين موضوع   

AriaPatogh.Us ::. صفحه اول انجمن -> انجمن پسران

زمان پيشفرض سايت: ساعت گرينويچ + 3.5 ساعت
صفحه 1 از 1

پاسخ سريع:

Very Happy Smile Sad Surprised Shocked Confused Cool Laughing Mad Razz Embarassed Crying or Very sad Evil or Very Mad Twisted Evil Rolling Eyes Wink Exclamation Question Idea Arrow

افزودن امضاء به مطلب ارسالي (امضاء كاربر در بخش ويرايش مشخصات كاربر قابل تغيير است .)